cielo claro
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.88°
13°

Agnès Llobet presenta el poemari 'Turista zero' a Can Alcover

182885

Documenta Balear va publicar al juliol de l'any passat el volum número cinc de la col·lecció 31D Poesia, el poemari d'Agnès Llobet titulat Turista Zero. Aquest dijous, a les 20 hores, l'autora, acompanyada per Xavi Frau, presentarà el llibre a Can Alcover (Palma).

Turista Zero

Aquest és el cinquè poemari de l'autora i pren la forma d'un passeig poètic que va del Megapark fins a la Capella de sant Pere. Turista Zero parla d'un ecosistema aclaparat i aclaparador, el de la platja de Palma. Però també és un reclam del poder la paraula, de la màgia que contenen els mots i de la necessitat de combatre la perversió del llenguatge. El poemari és un camí iniciàtic a la recerca del sentit de la paraula, el seu misteri i el seu poder creador. I, per damunt de tot, és un cant al coratge i a l'amor.

Agnès Llobet Deià

Prové del món de l’art dramàtic, on té experiència en la creació i desenvolupament de textos teatrals. La primera aproximació de l’autora en l’àmbit exclusivament poètic, l’obra Podríem, va guanyar el Premi Rei en Jaume de poesia, el 2010. Va publicar La dona de Poe, el 2012, de la mà del col·lectiu poètic Agent Novembre-acció cultural.

L’incendi de les papallones fou la seva tercera obra poètica, publicada el 2015 per Edicions del despropòsit. Un poemari acompanyat de les il·lustracions de l'artista Fco. Javier Barrera, amb qui tornà a col·laborar coescrivint La Cleda, un poecòmic creat per Barrera.

La seva darrera obra abans de Turista Zero, El desig d'Alcmena, va ser publicada el 2017, dins la col·lecció de fanzines de l'editorial The Fairy Feller.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.