algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Els llibreters oferiran un 10% de descompte per la compra de llibres per Sant Jordi

Els llibreters tornaran a sortir al carrer enguany a Palma per Sant Jordi, una festivitat que mantindrà els descomptes d'un 10% durant aquesta setmana pròxima per a facilitar les compres i animar als lectors a celebrar el Dia Mundial del Llibre.

Així ho ha confirmat aquest dimecres el Gremi de Llibreters de Mallorca durant la presentació, a través del seu president Àlex Volney, de l'edició d'enguany, que se celebrarà el 23 d'abril amb llocs de llibres i signatures d'escriptors.

Segons han confirmat en una nota de premsa, un total de 28 llibreries es repartiran entre 12 ubicacions diferents de Palma amb l'objectiu que la gent pugui mirar els llibres i comprar amb distància i tranquil·litat. Les parades estaran obertes des de les 09.00 fins a les 20.00 hores.

A més de les vendes, enguany hi haurà signatures de llibres per part de diversos autors que s'aniran anunciant a través de les xarxes socials del Gremi de Llibreters.

La ubicació dels diferents llocs seran al carrer Blanquerna, plaça de Cort, Via Roma, Parc de les Estacions, plaça d'Espanya, Passeig del Born, plaça Marqués del Palmer, plaça Major, plaça Porta Pintada, Oms, Sant Miquel i La Rambla.

En la presentació de Sant Jordi 2021 han participat la vicepresidenta i consellera insular de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, i el tinent de batle de Cultura i Benestar Social de l'Ajuntament de Palma, Antoni Noguera

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.