algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

L'Obra Cultural Balear celebra la participació de les primeres sessions del Fòrum OCB Primavera

182295

L'Obra Cultural Balear celebra la participació de les primeres sessions del Fòrum OCB Primavera. Més de 500 persones han participat durant el mes de març a les ponències que ha organitzat l'entitat de manera telemàtica i que s'han difós per les seves xarxes socials.

Les conferències, que tenen una durada d'una hora, es poden consultar al seu canal i fins el mes de juliol, cada dijous n'hi haurà una de nova sobre els tres eixos de l'entitat: llengua, cultura i país, i també enguany Germanies, en commemoració del 500 aniversari.

El fet que quedin registrades en línia permet que es puguin visualitzar en qualsevol moment i per tant, arribar a més públic. Els ponents del mes d'abril han estat l'historiador Guillem Morro; Catalina Amengual, que ha presentat el seu projecte d'acolliment lingüístic municipal; Tomeu Martí, amb 15 propostes per millorar la situació actual de la llengua, la cultura i la cohesió social; i Toni Gisbert, secretari d'Acció Cultural del País Valencià, que va fer un balanç sobre l'estat de la llengua i la cultura catalana al País Valencià. Totes aquestes conferències es poden recuperar al canal de YouTube de l'Obra Cultural Balear.

El primer Fòrum OCB del mes d'abril, el protagonitzarà Toni Lluís Reyes, filòleg i actor, i que ens farà una anàlisi del model lingüístic dels mitjans de comunicació a les Illes Balears. La conferència tendrà lloc dijous dia 8 d'abril a les 19 hores al canal de YouTube i a la pàgina de Facebook de l'OCB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.