nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

[VÍDEO] El grup mallorquí OR (O-Erra) publica 'Imaginari', el seu tercer disc

182239

'Imaginari' (Blau 2021) és el tercer disc del grup de Mallorca OR (O-Erra). Deu cançons on s’ha endinsat encara més en el món de l’electrònica, agafant pinzellades subtils de música urbana i amb una producció actual que romp amb els corrents que predominen en l’escena de les Balears.

Amb referents d’estils molt variats com Imagine Dragons, Daft Punk, Coldplay, The Struts, Els Amics de les Arts i un llarg etcètera, OR (O-Erra) ha fet una passa més enllà i ha apostat per experimentar amb textures i noves sonoritats per tal de fer evolucionar les seves cançons cap a un terreny fins ara desconegut pel grup. El resultat ha estat un disc molt complet, amb un so actual i renovat però sempre mantenint les melodies i l’essència que els caracteritza.

El grup

Baix el nom d'OR (O-Erra) s'amaga aquest sextet que impulsa una nova i contundent proposta de pop-rock català. Després d'un llarg recorregut als escenaris de Mallorca on mostraven el seu esplèndid directe, la banda manacorina debutava el 2018 amb el seu llarga durada 'Carretera i manta' editat per Blau, un disc on mostraven les seves capacitats a l'hora d'escriure cançons de pop-rock en l'òribta del rock català de final del segle XX. El disc els va donar la possibilitat de fer renou a tota l'illa, i va posar en marxa la seva carrera musical de reconeixement.

El 2019 publiquen el segon àlbum 'En veu baixa', un disc encara més ambiciós amb què renoven la seva sonoritat, més electrònica i al mateix temps més personal. Per a la cançó single del disc compten a més amb la participació de la popular banda catalana Els Catarres, protagonistes també al videoclip. Fins a finals de 2019, després d'una vintena de concerts OR protagonitza la gala 'OR amb amics', un concert molt especial on la banda comparteix el seu repertori propi i l'escenari amb artistes tan rellevants com Sopa de Cabra, Anegats, Els Catarres, Pep Suasi, Cabot, Xanguito, Xarxa... L'any el tanquen de la millor manera possible: amb el Premi Millor Artista 2019 dels Premis Enderrock de la Música Balear.

El 2020 comencen l'any posant música a la sèrie d'IB3 televisió amb la cançó 'Pep'. Posteriorment presenten 'Mentre el món s'acaba', un senzill que va coincidir amb l'estat d'alarma. Ara, al 2021 estrenen un nou disc, 'Imaginari'. El presentaran el dissabte 3 d'abril a les 19 hores al Teatre i Auditori de Manacor i el divendres 9 d'abril al Teatre Lloseta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.