nubes dispersas
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 13.93°
19°

[VÍDEO] Alanaire anuncia presentació en directe i es confirma com una de les bandes mallorquines del moment

El 26 de juny, el Museu de Mallorca en el marc del festival Sons de Nit, que uneix música i patrimoni, acollirà per primera vegada en directe el grup Alanaire.

Els Alanaire varen publicar el passat 5 de març un EP homònim que contenia tres cançons mesclades per Joan Miquel Oliver i produïdes per Dominic Massó del grup The Prussians. 'Carta', 'Temps' i 'Boira' han tengut una rebuda excel·lent tant pel públic com pels mitjans, que han contribuït que el seu primer clip, el de la cançó 'Carta' sumi ja més de 90.000 reproduccions.

«Des del primer moment amb Alanaire tot m'ha agradat. La primera impressió va ser la certesa de ser davant d'un material a tenir molt en compte. Però després, a poc a poc, els elements nous han estat sempre diferents, no han fet més que sumar diversitat i corroborar que el projecte és coherent però a la vegada ric i eclèctic. L'explicació pot ser senzilla: tots els components del grup tenen coses potents a dir i ganes de dir-les, les ganes d'uns joves que sospiten tenir a les mans coses importants, així com jo crec que les tenen. Són tots músics amb estudis, intèrprets virtuosos que fan una passa enrere perquè la senzillesa del pop els ho demana. Però diria també que és senzillesa-ficció, la seva música està ben feta, molt ben feta, i en el fons això no té res de senzill. La veu de Laura Serra és un segell personalíssim, a qui s'assembla? A ningú que jo conegui. Canta per dintre i amb prou feines diu les coses, canta per ella, però a la vegada es fa escoltar com si fos la veu més potent del món, perquè t'obliga, no sé com, a que l'escoltis», ha explicat Joan Miquel Oliver.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.