muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

L'OCB exposa idees per a un pla municipal d'acolliment lingüístic en el proper Fòrum OCB

181593

El Fòrum OCB, iniciativa de l'Obra Cultural Balear, ja és tot un referent en el debat polític i social de la nostra terra. Rafel Borràs, Miquel Sellarés, Quim Torra, Carles Fenollosa, Enric Marín, Joan Manuel Tresserras, Carme Junyent... són alguns dels ponents que han protagonitzat les darreres edicions d'aquest fòrum.

Cada dijous durant els mesos de març a juliol, l'Obra Cultural Balear obrirà un espai a les seves xarxes socials al debat i a la reflexió sobre els eixos en què treballa: llengua, cultura i país.

Segons ha informat l'entitat, el programa sencer de conferències constarà d'un total de 20 sessions repartides entre els dijous d'entre el març i el juliol.

Aquest dijous, 11 de març, és el torn de la xerrada 'Acollim en català. Idees per a un pla municipal d'acolliment lingüístic' amb Catalina Amengual, filòloga catalana i estudiant de màster en Gestió en Diversitat Cultural (Universitat de Tilburg).

La conferència serà en línia mitjançant el canal de YouTube i la pàgina de Facebook de l'Obra Cultural Balear a les 19 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.