algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Els Premis Enderrock guardonaran Biel Majoral, Guillermina Motta i Sílvia Perez, entre altres

Els Premis Enderrock-Premis de la Música Catalana han anunciat aquest dimecres que concediran el seu Premi Enderrock d'Honor a la cantant i actriu Guillermina Motta, en el lliurament de guardons que se celebrarà el 8 d'abril a l'Auditori de Girona.

Ho ha anunciat en la roda de premsa en la qual també han anunciat el guardó que reconeix la trajectòria del cantautor mallorquí, Biel Majoral. Aquest mateix guardó també serà per als folkloristes Jaume Arnella, Vicent Torrent.

Així mateix, s'ha fet lectura pública de la segona ronda de votacions populars dels guardons, que han atorgat tres nominacions a Buhos, Miki Núñez, Sílvia Pérez Cruz, Stay Homas i Txarango, mentre que amb dues s'han situat Balkan Paradise Orchestra, Gemma Humet i Roba Estesa.

Els premis han rebut 17.480 vots d'usuaris únics, un 14% més que la votació de l'any passat, i la participació ja acumula 35.312 vots únics, sumant les dues rondes celebrades.

Per primera vegada, s'ha mantingut la paritat de les opcions votades entre els finalistes amb un 49% d'artistes femenines o de grups mixtos; del llistat d'artistes finalistes, dues propostes procedeixen de les Balears i dues del País Valencià.

Sílvia Pérez Cruz apareix en les nominacions finalistes de les categories de millor disc de cançó d'autor, millor disc de jazz i més ben directe o directe en confinament. A partir d'aquest dimecres i fins al 21 de març, quedarà oberta la tercera i última ronda de votació popular que decidirà als guanyadors que es donaran a conèixer en la gala.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.