algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

Joan Miralles i Damià Pons protagonitzen el diàleg 'Entre la història de vida i la història de la llengua'

Els doctors Joan Miralles i Montserrat i Damià Pons i Pons, catedràtics del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UIB, són els protagonistes de la nova sessió del cicle El Saber que Mai no es Perd: 'Entre la història de vida i la història de la llengua'.

El diàleg tendrà lloc el dimarts, 23 de febrer, a les 19 hores a Sa Riera (Palma). Entrada gratuïta amb reserva a sac@uib.cat.

El Saber que Mai no es Perd és un cicle organitzat pel Servei d’Activitats Culturals de la Universitat de les Illes Balears. Les sessions tenen lloc el darrer dimarts de mes a Sa Riera i consisteixen en diàlegs entre experts, que són professors que han format part de la Universitat de les Illes Balears i professors en actiu. Conversaran sobre temes de la seva especialitat, l'experiència docent, els esforços i la passió que han dedicat i dediquen a voler saber sempre un poc més de la matèria en què han centrat la seva tasca a la UIB. Cap al final de la sessió, el públic podrà afegir-se al diàleg d'especialistes.

En la sessió següent, els protagonistes del cicle seran els catedràtics del Departament de Física Climent Ramis Noguera i Romualdo Romero March, que dialogaran sobre les aportacions de la UIB a la meteorologia mediterrània. Serà el dimarts 30 de març a Sa Riera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tere@hotmail.com, fa mes de 3 anys

Funcionaris estatals que reprodueixen el sistema endogàmic cobrant un bon sou a final de mes.

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente