algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

L'Evolution Film Festival se celebrarà a Palma del 27 d'octubre al 2 de novembre

28/01/2021 Gala de clausura del Evolution Film Festival, el año pasado. CULTURA ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS EMIFF | EMIFF

Evolution Mallorca International Film Festival (EMIFF) aconsegueix enguany el seu desè aniversari en confirmar que se celebrarà del 27 d'octubre al 2 de novembre.

L'organització ha indicat aquest dijous que el Teatre Principal acollirà la gala d'inauguració i el Palau de Congressos de Palma, a la seva sala Illes Balears, el lliurament de premis i clausura.

En aquesta edició, el festival incorporarà novetats «per a continuar oferint una programació de qualitat», segons els organitzadors. Entre elles, hi haurà una nova categoria, Evolution Island Screenplay Competition, on cineastes de tot el món poden inscriure els seus guions de llargmetratges narratius i sèries de televisió amb una única condició, que l'escenari de la història sigui una illa.

A través d'aquesta iniciativa, l'EMIFF reforça el seu compromís amb la promoció cap a l'exterior del talent local, del qual és el seu principal impulsor. Així mateix, vol servir de plataforma perquè Mallorca sigui triada com a localització en rodatges de guions interessants.

De fet, els guanyadors de la categoria rebran com a premi un acord de desenvolupament de projecte en la comunitat, que comptarà amb el suport de la Mallorca Film Commission per a garantir que la pel·lícula es rodi a l'illa.

La directora del festival, Sandra Lipski, ha afirmat que la desena edició «marca una veritable fita per a nosaltres». «Ens vàrem proposar crear un festival de cinema que fora un punt de trobada per a professionals del cinema internacional, cineastes locals i la pròxima generació de creatius cinematogràfics per a presentar els seus treballs, establir contactes i generar col·laboracions que iniciïn noves produccions», subratlla.

En aquesta desena edició, EMIFF mantendrà a més la col·laboració amb Filmin, la qual cosa permet gaudir de la programació oferta en les seus però també i, de manera paral·lela, en 'streaming'.

A més de les propostes cinematogràfiques, es programaran activitats paral·leles com el Cafè amb cinema, el Producer's club, els tallers de càsting i el cinema amb cotxe a l'aire lliure.

Durant set dies i sis nits, el programa d'EMIFF té com a objectiu mostrar una mescla culturalment diversa, inclusiva i provocativa de llargmetratges, curtmetratges, documentals, vídeos musicals, pel·lícules infantils, pel·lícules experimentals, curtmetratges d'animació i projectes de realitat virtual.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.