cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

L'Orquestra Simfònica farà dos concerts gratuïts a Campanet i Sant Domingo

L’Orquestra Simfònica Illes Balears interpretarà dos concerts de petit format a les esglésies de Campanet (Mallorca) i Sant Domingo (Eivissa) el divendres 8 i el dissabte 9 de gener, respectivament.

El trio format per Enrique Sánchez (flauta); Elisabeth Romero (viola) i Luis Correa (violoncel) interpretarà un concert compost per sonates i trios de J.S. Bach, aquest divendres 8 de gener, a l’Església de Campanet, a les 20 hores.

El concert és gratuït i les invitacions es poden recollir a l’Ajuntament de Campanet o confirmant la reserva al telèfon 971516005 o a l’email informació@ajcampanet.net.

L’endemà d'aquest concert, un grup de corda i vent de la Simfònica format per Nina Heidenreich (violí); Paula Marqués (violí); Luis Oliver (viola); Felipe Temes (violoncel); Martin Gregg (contrabaix); Eduardo Bernabeu (clarinet); Gerard Beltran (fagot) i Nigel Carter (trompa) tocaran l’Octet en fa major de F. Schubert, a les 20.30 h, a l’Església de Santo Domingo (Eivissa).

El concert també és gratuït i les invitacions es poden recollir a l’Espai cultural Can Ventosa (Av. Ignasi Wallis, 25. Eivissa).

Els concerts de cambra són una part important de la Simfònica que permeten acostar la música a totes les Illes Balears i establir una relació més estreta entre l’orquestra i la societat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.