cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.61°
11°

La Simfònica donarà la benvinguda al 2021 amb el Concert de Cap d'Any

178803

L’Orquestra Simfònica Illes Balears donarà la benvinguda el 2021 amb el Concert de Cap d’Any, el primer de gener, a les 19.00 h al Trui Teatre de Palma. La Simfònica comptarà amb la soprano alemanya Mirella Hagen com a protaconista i Joji Hattori serà el director de la vetllada. Aquest concert es repetirà l’endemà a l’Auditori de Manacor a la mateixa hora.

El públic del Concert de Cap d'Any podrà gaudir d’un programa amb obres de compositors com Donizetti, Puccini, Bizet i Strauss, entre d'altres. Les entrades tenen un preu d'entre 25 i 30 euros i es poden adquirir a la pàgina web de la Simfònica.

Pel que fa als protagonistes del concert, la soprano Mirella Hagen fou premiada al concurs Jugend musiziert i va ser finalista del Concurs Internacional Hugo-Wolf de Stuttgart. També ha rebut diversos premis per les seves interpretacions. A l’estiu de 2013 va fer el seu debut al Festival de Bayreuth, amb una nova invitació als festivals de 2014 i 2015. També ha cantat amb l’Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera, entre d'altres.

Joji Hattori, per la seva banda, és un dels principals músics japonesos de la seva generació, amb una carrera professional molt diversa. Va iniciar-se com a concertista de violí i s'ha format fins a esdevenir director d'orquestres de cambra, director d'orquestres simfòniques i director d'òpera. A banda de la seva activitat interpretativa, és president i Membre del jurat del Concurs Internacional de Violí Yehudi Menuhin, i el 2003 fou nomenat Membre honorífic de la Royal Academy of Music de Londres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.