algo de nubes
  • Màx: 18.01°
  • Mín: 13.93°
17°

Maria Jaume, la mallorquina guanyadora del Sona9 2019, llança el seu primer disc

175155

La jove cantautora de Lloret de Vistalegre i guanyadora del Sona9 2019, Maria Jaume, ha presentat un primer disc de pop-folk independent en la seva línia més íntima. L'ha gravat aquesta primavera i s'anomena 'Fins a maig no revisc' (Bankrobber, 2020). El treball consta de deu cançons pròximes i sinceres, marcades per unes lletres crues i transparents i amb clar regust mediterrani, produïdes pel músic Pau Vallvé.

La gravació i producció del disc són el resultat del Premi Sona9 2019, que inclou també la portada de la revista Enderrock del mes d’agost i una gira de concerts en diferents certamens i festivals en què Maria Jaume presentarà el seu primer disc. La gira Sona9 va començar el dissabte 29 d’agost al festival Acústica de Figueres, i continuarà el setembre a les Festes de Santa Tecla a Tarragona (divendres 18 de setembre), el Mercat de Música Viva de Vic (dissabte 19 de setembre) i les Festes de la Mercè de Barcelona (dissabte 26 de setembre).

El primer disc de Maria Jaume, 'Fins a maig no revisc', sortirà a la venda el proper divendres 4 de setembre en format de vinil, CD i digital. El primer clip serà la cançó 'Terra banyada'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.