algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.66°
16°

Tornen els recitals de música clàssica a l'Arxiu del Regne de Mallorca

172305

Després de dos mesos d’aturada degut a l’estat d’alarma, el 25è Festival de Música Clàssica d’Hivern, organitzat per Euroclàssics, reobre la seva agenda de concerts. Tres cartells amb tres espectacles molt diferents a l'Arxiu del Regne de Mallorca.

El sacrifici dins l’òpera’ serà el primer, el divendres 12 de juny a les 20.00 hores, amb la soprano Guiomar Cantó i el pianista Francesc Blanco. Amb ‘El sacrifici dins l’òpera’ s’intentarà donar visibilitat al suïcidi a través de personatges que han sacrificat la seva vida en l’escena lírica. El programa estarà compost per obres molt conegudes de Cherubini, Donizetti, Bizet, Bellini, Verdi i Puccini, entre d’altres.

Posteriorment, Plaerdemavida Ensemble presentarà 'Azulão' el dissabte 20 de juny, a les 20.00 hores, i comptarà amb la soprano Paloma Chiner, el violoncelista Jorge Fanjul, i el pianista Pablo García-Berlanga, els quals interpretaran obres de Debussy, Massenet, Tosti, Faure, Wagner, Rachmaninov, Txaikovsky i Granados, entre d’altres.

La tercera i darrera data a l’Arxiu tendrà lloc el dissabte 26 de juny, a les 20.00 hores, amb 'La Bella Magelone', de Franz Schubert. El tenor José Manuel Sànchez serà l’encarregat d’interpretar la vintena de parts que componen aquesta obra mestra de la lírica clàssica, i ho farà acompanyat del pianista Francesc Blanco.

Aquests concerts i recitals d’òpera compten amb el suport institucional de la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat, l’Institut d’Estudis Baleàrics, el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, l’Ajuntament de Palma i l’Hotel Meliá Palma Bay

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.