algo de nubes
  • Màx: 19.78°
  • Mín: 12.82°
19°

El Gremi de Llibreters ajorna Sant Jordi

El Gremi de Llibreters de Mallorca ha decidit ajornar la celebració de la festa de Sant Jordi, que hauria de tenir lloc el pròxim 23 abril, per l'estat d'alarma decretat davant la crisi sanitària del coronavirus.

Els llibreters han explicat aquest divendres que la decisió s'ha pres en l'assemblea del Gremi de Llibreters celebrada aquest passat dijous. D'aquesta manera, les llibreries no podran fer el 10% de descompte en els llibres i no es podrà vendre ni al carrer ni a les botigues físicament.

De totes maneres, els agremiats volen animar a la població a continuar comprant llibres en les llibreries, sigui de manera electrònica, a través de comandes i lliurament a domicili, a través de la iniciativa Llibreries obertes o també presencialment una vegada es puguin tornar a obrir les llibreries.

Pel que fa a la Fira del Llibre, amb dates previstes per a celebrar-se del 29 de maig al 7 de juny de 2020, encara no s'ha pres una decisió sobre aquest tema a l'espera de veure com evoluciona la situació i si és necessari ajornar-la a noves dates o formats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.