algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
26°

[VÍDEO] Els instruments de vent de l'Orquestra Simfònica «sonen per tu» amb Mozart

L'Orquestra Simfònica Illes Balears ha publicat aquest dimecres a les seves xarxes socials un nou vídeo amb 14 músics de vent interpretant els dos darrers moviments de la Serenata núm. 10 Gran Partita de W. A Mozart. Cada músic, des de ca seva, ha enregistrat la seva corresponent melodia per a després agrupar-los en un únic vídeo. Es tracta d'una iniciativa de la Simfònica sota el nom #SonemPerTu que ja posà en marxa amb el vídeo de corda dedicat a totes les víctimes que ja ha causat la COVID-19, a les famílies i cossos d'emergència.

#SonemPerTu es tracta d'una campanya que s'ha posat en marxa per a continuar fent música i estar prop de tota la gent per mitjà de la seva pàgina web (simfonicadebalears.com) i les xarxes socials.

La Serenata núm. 10 de W. A. Mozart és l'obra que músics de la Simfònica han interpretat en aquest nou vídeo, una de les peces més famoses del compositor Salzburg. Es caracteritza per la seva energia, elegància i alegria; detalls que distingeixen la creativitat de Mozart, qui avui és reconegut com la nota dominant dins del període clàssic.

Actualment, l'Orquestra Simfònica Illes Balears continua treballant en nous projectes per a estar connectats amb el seu públic i estar prop de la societat a la qual representa. En aquests dies de confinament, la Simfònica publica a través de les seves xarxes socials uns petits vídeos perquè la societat conegui alguns dels músics i instruments.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.