muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
14°

Avishai Cohen i l'Orquestra Simfònica de les Balears actuaran en el marc del Jazz Palma Festival 2020

Avishai Cohen Trio i l'Orquestra Simfònica de les Balears actuaran aquest dijous en el marc del Jazz Palma Festival 2020, organitzat per l'Ajuntament de Palma, amb suport del Teatre Principal de Palma.

Segons ha informat la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat aquest dimarts en una nota de premsa, el concert tendrà lloc dia 13 de febrer a les 20.00 hores, en el Teatre Principal de Palma.

Sota el nom 'Una nit amb Avishai Cohen', els qui assisteixin a la cita es trobaran la fusió clàssica de la Simfònica amb el jazz de Avishai Cohen Trio, format per Avishai Cohen (contrabaix i veu), Elchin Shirinov (piano) i Noam David (percussió), que repassaran algunes de les seves peces com 'Song for my brother' i 'A child is born', entre altres.

Les entrades per al concert d'Avishai Cohen Trio i l'Orquestra Simfònica ja es poden adquirir en la web d'aquesta última. El preu oscil·la entre els vuit i els 35 euros.

Noguera: «És una gran notícia que el jazz arribi a barris escoles»

Per part seva, el tinent de batle de Cultura i Benestar Social de l'Ajuntament de Palma, Antoni Noguera ha destacat que, «després de molt de temps, és una gran notícia per a aquesta ciutat tornar a tenir una programació de jazz amb una qualitat increïble».

Segons Noguera, aquest concert d'inauguració amb Avishai Cohen i la Simfònica de les Balears «és el millor exemple» i ha afegit «també és una gran notícia que aquest Jazz Palma arribi a barris i escoles».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.