muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.07°
12°

Més de 5.000 participacions per a decidir el guanyador dels VII Premis Martí Gasull i Roig

168027

La Llibreria Catalana de Perpinyà, Amical Wikimedia i Gaming.cat són els tres finalistes dels VII Premis Martí Gasull i Roig. Després de tres setmanes amb les votacions obertes a tothom, l'ONG del català ha tancat el formulari, que ha tengut una participació final de 5.008 persones.

El proper 17 de febrer, a les 19.30 h, al Teatre Poliorama de Barcelona, es lliurarà el guardó al finalista que més vots hagi obtengut. A més, la Plataforma per la Llengua també donarà el Premi Especial del Jurat a Teresa Casals per la seva fermesa, constància i valentia en defensa del model d'escola catalana.

Encara hi ha temps per a sol·licitar les entrades i poder assistir a l'acte. Es pot fer a través d'aquest formulari.

Els premis fan homenatge a la figura de Martí Gasull, fundador de la Plataforma per la Llengua i activista lingüístic. Va ser un activista per la llengua catalana i un dels fundadors i principal impulsor de la Plataforma per la Llengua, que es va fundar el 1993. Durant gairebé 19 anys va ser l'ànima ideològica i de dinamització de l'entitat i una de les seves cares més visibles, un període en el qual l'entitat es va professionalitzar, va fer un salt endavant en projecció i creixement i va reinventar el seu discurs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.