cielo claro
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.31°
14°

L'eivissenc Víctor Escandell torna a guanyar el Premi Junceda d'il·lustració

152345
L'il·lustrador Víctor Escandell ha estat guardonat amb el XVI Premi Junceda 2018. | IEB

L'il·lustrador Víctor Escandell, d'Eivissa, ha estat guardonat aquest dijous amb el XVI Premi Junceda 2018 d'il·lustració, en la categoria 'Llibre no-ficció infantil i adult' pel llibre 'Enigmas. Desafia tu mente con 25 historias de misterio' de Zahorí Books. Ha rebut el guardó que atorga l'Associació Professional d'Il·lustradors de Catalunya per la complexitat de la narrativa plantejada, executada brillantment amb el registre i estil d'il·lustració.

Una altra il·lustradora de les Illes, la mallorquina Aina Bestard n'era finalista amb el llibre 'Què s'amaga dins el cos humà?', de Cossetània Edicions, en la categoria de 'Llibre infantil de ficció'.

El llibre 'Enigmas. Desafia tu mente con 25 historias de misterio' de Zahorí Books va ser editat i traduït a diferents idiomes amb el suport de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics. Ha estat traduït a llengües com ara l'alemany, francès, rus, polonès, xinès, japonès i coreà, entre d'altres.

Víctor Escandell és natural d'Eivissa i graduat en Disseny Gràfic per l'Escola Massana de Barcelona. Té una llarga trajectòria professional. Els premis Junceda estan organitzats per l'Associació Professional d'Il·lustradors de Catalunya i des de l'any 2003 premïen totes les àrees de la il·lustració.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.