algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

El Festival Insòlit consolida la seva aposta per la cultura i el patrimoni de Palma

El Festival Insòlit, que arrencarà aquest dimecres 11 de juliol i se celebrarà fins al 14 de juliol, ha consolidat la seva aposta per la cultura, la creativitat i el patrimoni de Palma.

Segons ha informat el Consell, els arquitectes Aina Bigorra, Erik Herrera i Pep Rovira -organitzadors del Festival- han tornat a apostar per l'obertura dels patis del barri antic de Palma perquè els ciutadans puguin visitar-los i veure com han estat transformats en intervencions efímeres realitzades per autors internacionals.

La selecció d'enguany dels autors que realitzaran les intervencions ha comptat amb més de 80 propostes. A més, l'alt nivell dels participants ha dificultat l'elecció per part del jurat que, finalment, ha triat cinc intervencions. El Consell també ha destacat que el festival comptarà amb la col·laboració dels alumnes de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de les Balears, que realitzaran una sisena intervenció, recuperant un dels objectius del festival: donar visibilitat als joves creadors illencs.

Com a novetat enguany, s'ha augmentat el nombre de patis que comptaran amb intervencions. Així, l'Estudi General Lul·lià i Can Balaguer seran dos dels llocs que comptaran amb intervencions. Aquests dos espais se sumen als patis de Can Oms, Can Bordils, Cal Comte de la Cova i Cal Marquès de la Torre.

Així mateix, el Festival compta amb el suport de diverses institucions com el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca -impulsor del projecte-, l'Ajuntament de Palma, la UIB o el Col·legi Oficial d'Arquitectes, així com la col·laboració d'altres entitats i empreses locals.

El programa ha estat completat amb un cicle de conferències, rutes guiades, activitats familiars i 'performance'. La inauguració del festival tindrà lloc aquest dimecres a les 12.00 hores en l'Estudi General Lul·lià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.