muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

Una trentena de museus de Mallorca s'adhereixen al Dia internacional dels museus

La Xarxa de Museus del Consell de Mallorca se suma un any més a la celebració del Dia internacional dels museus, que es commemora aquest divendres, 18 de maig. En aquesta ocasió, la cita centra la seva atenció en la cerca d'enfocaments i públics nous per a uns museus connectats.

Entre les activitats que se celebren de manera coordinada hi ha jornades de portes obertes, exposicions, concursos, conta contes, tallers familiars, experiències fotogràfiques, experiències gastronòmiques, recorreguts literaris, xerrades, etcètera.

Els museus participants

Els museus que hi participen són el Museu de Mallorca, la Fundació Miró, Es Baluard, el castell de Bellver, el Museu de Sant Carles, el Museu Juan March, el Palau March, el Museu Diocesà, el Museu Balear de Ciències Naturals, el Museu d'Història de Manacor, el Museu de Pollença i la Cartoixa de Valldemossa, entre uns altres. A aquesta llista s'afegeixen els espais propis del Departament de Cultura del Consell, com són les cases museu Llorenç Villalonga (Binissalem), la Casa Pare Ginard (Sant Joan) i la Casa Blai Bonet (Santanyí). Així com el Centre de Cultura la Misericòrdia i el Museu Krekovic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.