nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

'Quan obres un llibre comença una nova aventura', nova campanya de foment de la lectura

La campanya dur per lema 'Quan obres un llibre comença una nova aventura' amb la intenció de fer èmfasi en la lectura com a activitat plaent, enriquidora però, sobretot, estimulant per als lectors de totes les edats. Ells, els lectors, són els protagonistes de la vintena de càpsules de lectura que s’emetran a través d'IB3 televisió i IB3 ràdio per oferir un tast de les obres literàries promogudes. La campanya combina en els seus continguts la promoció de novetats literàries amb la promoció d’autors clàssics que són objecte de commemoracions en el present any: Josep Maria Llompart, Blai Bonet, Maria Aurèlia Capmany i Montserrat Abelló, entre d’altres.

Miralles ha agraït la participació d'IB3 en la difusió d’aquesta campanya. Per al director general de la ràdio i televisió públiques, Andreu Manresa «IB3 no fa res més que ser còmplice reincident i amb vocació de ser activa amb la vinculació al món de les lletres, l’edició, els autors, en aquest cas, de l’illa de Mallorca. Com demostra la ràdio i televisió públiques l’efecte altaveu sobre la realitat cultural i la realitat lingüística és una qüestió de normalitat i de compromís».

Més enllà del material audiovisual, la campanya, que estarà en marxa fins al proper 23 d’abril, també compta amb un nou espai web de la Fundació Mallorca Literària, que neix amb el nom 'Llegir' i que vol ser un espai de recomanació de lectura. 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.