nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Mallorca Live Festival tanca el seu cartell amb noves incorporacions

L'organització del Mallorca Live Festival ha anunciat aquest divendres el cartell complet de la seva tercera edició, que a més dels noms ja anunciats -The Prodigy i Primal Scream, entre  d’altres, es completa amb Black Lips, Henrik Scwarz, Macaco i La Casa Azul.

El festival se celebrarà els dies 11 i 12 de maig a l'antic Aguapark de Calvià. En total seran 40 artistes repartits en tres escenaris en els quals tendran cabuda la música independent, l'electrònica, el mestissatge i els sons urbans.

Així, comptarà amb la presència de grups com Black Lips, Izal, !!! (Chk Chk Chk), Morgan, Polock, Sobrinus, El Petit de Cal Eril, Agoraphobia, Jumpto the Moon o Cápital.

A més, tocaran bandes mallorquines com a L. A., Sexy Sadie, Oso Leone, The Wheels, Jane Yo, Gate 4, Thony Bloom i Monxos.

La música urbana i el mestissatge estaran representats per Kase.O, Muchachito, La Raíz, Bad Gyal i The Market Noise.

Aquesta edició destaca també per la seva proposta de música electrònica amb Solomun, Nina Kraviz, Vitalic, Henrik Schwarz, DJ Coco, DJs From Mars i Kiko Melis. Tampoc faltaran propostes llatines com Chancha Via Circuito, Los Espiritus i Borchi i el seu Doble Redoble.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.