nubes dispersas
  • Màx: 17.43°
  • Mín: 8.69°
17°

La Raíz s’acomiada dels escenaris i anuncia nou disc en directe

Els de Gandia, País Valencià, anuncien una aturada indefinida a finals de 2018 després de 12 anys de feina sense descans que ha situat el grup al capdavant de l’escena mestissa alternativa de l’Estat espanyol.

La Raíz anunciava el 14 de desembre en un comunicat a les seves xarxes socials que el 2018 serà la darrera gira i, tot d'una les xarxes socials es varen revolucionar per la notícia. La reacció popular és d’agraïment generalitzat i de crit unànime perquè la guerra al silenci de La Raíz torni ben aviat, un desig que troba resposta directa en el títol del nou disc en directe.

A partir d’aquest dimarts ja és disponible la precomanda del nou disc ‘Nos volveremos a ver’, enregistrat en directe el passat 28 d’octubre de 2017 al Palacio de Vistalegre de Madrid davant més de 10.000 seguidors. ‘Nos volveremos a ver’ sortirà a la venda oficialment el 2 de febrer en un format exclusiu de 2 CDs i 1 DVD de més de dues hores en directe.

Al comunicat, els membres de La Raíz han explicat que no saben encara el final de la història, que aquesta s'escriurà després de l'aturada que ara mateix necessiten. «Com tot fins avui, el camí es decidirà sense pressions externes i sense presses. 2018 serà un any de comiat. A nivell intern la banda està en el millor dels estats, aquí mai no hi ha hagut cap picabaralla i en això podem dir obertament que ens sentim els millors». A més, han promès que aquest 2018 «farem tot el possible per estar en el major nombre de festivals i llocs que puguem i acomiadar així aquesta etapa d'una manera inoblidable».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.