algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

‘I tu, jugues en català?’, la campanya per promoure el català en jocs i juguetes

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ha impulsat la campanya 'I tu, jugues en català?' que promou la presència del català en el consum de jocs i juguetes. Aquesta campanya ha aconseguit la seva cinquena edició aquest Nadal amb la finalitat de promoure la presència del català, donada la importància dels vincles de relació i comunicació que s'estableixen a través del joc, en el qual la llengua juga un paper primordial.

En total, 17 empreses fabricants es comprometen amb el català en les juguetes i ofereixen un catàleg amb més de 750 jocs en català; mentre que més de 400 establiments faran visible el programa a Catalunya. La pàgina web és: http://www.cpnl.cat/jocs/

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per manoletin, fa mes de 6 anys

I tu, penses en català?

Valoració:1menosmas
Per Sac de gemecs, fa mes de 6 anys

Idò ja em direu què hi trobau en aquesta: L'altre dia estava comanant jocs per als meus néts (a una coneguda empresa) i vaig descobrir una bolla del món que deia "en català". La vaig comanar i per sorpresa meva em va fer saber que "aquest producte no es pot servir a les Illes Balears". Ja veis... Intentaré fer una protesta i saber el motiu de tal decisió.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente