nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El Sopar Estellés connectarà Palma, Barcelona, València i Brussel·les

138145

Aquest dimecres, 27 de setembre, a les 20.00 es farà un homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés simultàniament a Palma, Barcelona, València i Brussel·les. Les quatre ciutats llegiran poemes de l’autor de Burjassot. Com és tradició, es farà una connexió en directe entre les quatre ciutats per poder seguir la lectura dels poemes. A més, enguany, com que també es fa un sopar a Brussel·les, els versos d’Estellés s’internacionalitzaran i es podran sentir en diverses llengües.

Enguany, Brussel·les s’ha volgut afegir a la cita i ha organitzat un sopar al Centre De Vaartkapoen, en el qual actuarà Miquel Gil. A Palma, l’acte es farà a Can Alcover. Enguany

Aquesta iniciativa va néixer l’any 2010 amb l’objectiu de difondre el nom i l’obra de Vicent Andrés Estellés i s’inspira en les populars Burns Nicht d’Escòcia. La idea és unir gastronomia i literatura.

L’acte simultani l'organitza Acció Cultural del País Valencià, l’Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, Ca Revolta, la Conselleria de Cultura del Govern, la Institució de les Lletres Catalanes, l’Obra Cultural Balear, Òmnium Cultural, el PEN Català, la Societat Coral El Micalet i el grup parlamentari europeu Verds-Aliança Lliure Europea.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.