lluvia moderada
  • Màx: 16.56°
  • Mín: 10.79°
16°

Milers de persones omplen Palma amb motiu de la Nit de l’Art

Centenars de persones ompliren de gom a gom Es Baluard. | Es Baluard

Gran èxit de participació. Milers i milers de persones van omplir dissabte a vespre els carrers de Palma per celebrar la ja tradicional ‘Nit de l’Art’. Petits i grans van recórrer els diferents itineraris artístics en una vetllada lúdica i artística d’allò més especial.    

A més, autoritats com la presidenta del Govern, Francina Armengol i el batle de Palma, Antoni Noguera, hi foren presents. La vetllada començà al Casal Solleric (a la imatge) i el Centre Cultural Sa Nostra. En el primer cas, s’hi mostrava entre d’altres instal·lacions Llum d’oli: estreny l’oliva fins que vessa or entre els seus dits, de Dolors Sampol.     

Es Baluard va ser un dels altres punts neuràlgics. Entre d’altres obres s’hi va poder veure la videoinstal·lació de l’artista Juan López. Tot un èxit. A més un nombrós públic assistí a diferents concerts programats en motiu de la vetllada.

Actuacions

El Caixa Fòrum també s’ompli a vessar per veure les diferents propostes artístiques que s’hi exhibien. Entre les Galeries, la ja tradicional Pelaires, plena a vessar amb actuacions musicals. La Plaça Major també es va omplir d’instal·lacions i concerts. Una gran riuada de gent hi va participar. En resum, una nit ben festivà que delectà a tots els públics i visitants.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.