muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
15°

El quartet mallorquí Psaiko Quartet rep el primer premi Art Jove

ArtJove

El quartet mallorquí Psaiko Quartet ha rebut el primer premi Art Jove del certamen de Música per a Joves Intèrprets en la modalitat de Grups de Cambra del programa cultural Art Jove, que promou la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l'Institut Balear de la Joventut (IBJove).

La final del certamen es va celebrar aquest dissabte al centre cultural Can Ventosa d'Eivissa i, a part del quartet guanyador, varen actuar Duo Sureda-Muñoz i el Duo Demian, segons ha informat IBJove aquest diumenge en un comunicat.

Els guanyadors, del premi total dotat amb 4.000 euros, s'han endut el primer premi en metàl·lic de 1.000 euros i 1.000 euros més per a dues actuacions (cadascuna dotada amb 500 euros), una al marc de la FiraB! del 2018 i l'altra al Festival Inclàssic 2018 d'Inca. Així, els 2.000 euros restants s'han destinat a parts iguals a pagar actuacions i concerts del guanyador i dels finalistes.

El jurat del certamen va ser presidit pel director del Conservatori Professional de Música d'Eivissa i Formentera, Ivan Sanz, i format pel director del festival Inclàssic, Marcelí Minaya; el músic i professor del Conservatori Professional de Mallorca Tomeu Moll-Mas, i Maia Planas, cantant i exguanyadora d'Art Jove.

Finalment, la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, va assistir a la final, acompanyada del director de IBJove, Joan Ferrà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.