algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
26°

La Fira de Teatre de Manacor i la Temporada Gran oferiran 40 espectacles

L'Auditori de Manacor ha acollit aquest dissabte la presentació de la XXII Fira. | Ajuntament de Manacor

La XXII Fira de Teatre de Manacor, que començarà dia 30 de setembre i acabarà dia 31 d’octubre, s’engloba en el que anomenam Temporada Gran, que també conté el Firó i l’Off Fira. Tot plegat farà possible que el públic pugui gaudir d’un total de 40 espectacles. Dins el marc de la XXII Fira hi estan programats 26 muntatges, 20 dels quals són de companyies de Mallorca i 6 de fora. El Firó permetrà veure 7 espectacles durant el mes de novembre mentre que el públic de l’Off Fira podrà gaudir de vuit espectacles de fora de Balears fins proper el mes de juny.

L'Auditori de Manacor ha acollit aquest dissabte la presentació de la XXII Fira. L’actor Joan Miquel Artigues ha conduït l’acte de presentació, en què s’ha ofert un tast de dos dels espectacles que participaran en aquesta edició de la Fira de Teatre de Manacor: Smiley i Tango.

La regidora de Cultura i Turisme, Antònia Llodrà, ha explicat que la Fira «fa que el nostre teatre pugui jugar a primera divisió i reforci la nostra capitalitat cultural». I ha destacat que «la fira de teatre constitueix una part molt important de la imatge que volem projectar com a municipi».  Per la seva banda, el director insular de Cultura, Rafel Creus, ha recordat que «aquesta fira està consolidada, proposa una programació sòlida i té un públic fidel des de fa molts anys» i justament per això Creus la considera «la fira teatral per a públic adult més important de les Illes Balears».  

Presentació de la Fira

La presentació ha comptat amb l'assistència d'un nombrós públic al vestíbul de l'Auditori, que ha pogut descobrir de primera mà els espectacles que podran veure en els propers mesos. Amb aquesta programació des del Teatre i l’Auditori de Manacor pretenen promoure i difondre els espectacles teatrals produïts a les Illes Balears.

A més a més, al mateix temps, la fira i tota la Temporada Gran volen donar la possibilitat al públic i als professionals del teatre de Mallorca d’entrar en contacte directe amb les companyies i els espectacles produïts més enllà de les fronteres de Balears.

Així, els abonaments que estan a disposició del públic permetran combinar obres teatrals de tota la Temporada Gran. En les 21 edicions anteriors de la Fira, hi han participat al voltant de 600 productores o companyies i s’hi han representat unes 700 funcions. Hi han assistit uns 1.100 programadors i s’han superat els 157.000 espectadors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.