algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

Tomeu Martí: «Mallorca serà allò que els seus ciutadans i ciutadanes decideixin»

Més d'un centenar de persones han participat en la presentació del llibre 'Visca Mallorca Lliure!' que s'ha fet aquest dimecres vespre a La Tertúlia de Palma.

La presentació l'ha feta el professor Damià Pons que ha fet una explicació de l'estructura i contingut del llibre, ha lloat l'aportació al pensament mallorquinista que representa el treball de Tomeu Martí i ha plantejat alguns dels interrogants que li ha suggerit el llibre.

Tomeu Martí ha fet una sèrie d'apunts sobre l'origen del llibre i sobre l'aportació que pretén fer. Ha apostat per fer feina per canviar els marcs mentals en que es mou avui el debat polític a Mallorca i ha posat dos exemples de marcs mentals que poden ser compartits per una majoria social: «Mallorca serà allò que els seus ciutadans i ciutadanes decidesquin» o «Els mallorquins i mallorquines d'avui necessitam un Estat que defensi els seus interessos i drets».

L'acte ha acabat amb un intens debat amb intervencions del públic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Idò sí., fa mes de 5 anys

Com diu en Bernat, a les eleccions tant val el vot d'un fuster com el d'un hoteler, però un hoteler pot condicionar el vot de moltes persones, a les que ha convençut que si no voten els qui ell els ha indicat es quedaran sense feina. És un poc com allò de que tots som iguals però uns són més iguals que els altres.

Valoració:3menosmas
Per escarda- penyes, fa mes de 5 anys

¿ Si o no, pot ser ?
Per exemple aquest article que he llegit avui :
La Caixa, es ben sabut, no és un aliat del procés, junt amb poders fáctics, Grup Godó de la Vanguardia....etc.
D'acord amb diferents testimonis, els directors de la Caixa estant preguntant als seus impositors de banca privada sobre les seves afinitats polítiques, i el procés d'autodeterminació.El capital aturat en forma de assegurances de renda vitalicia, principalment, es podria " mobilitzar " en funció dels esdeveniments polítics, i la Caixa vol saber-ho.
Protecció de dades de caràcter personal, de molt especial vigilància (religió, creences polítiques, tendències sexuals,.......etc.???? si o no, pot ser??
Salut i república, costará, pero cada cop més aprop.

Valoració:3menosmas
Per yuan, fa mes de 5 anys

7413

Valoració:-1menosmas
Per Bernat, fa mes de 5 anys

Ja tenim aquí els mescladors d'ous amb caragols. A les eleccions val tant el vot d'un fuster com el d'un hoteler. El problema és que encara hi ha pocs partits polítics que duguin al programa la independència, però tot arribarà.

Valoració:3menosmas
Per susana, fa mes de 5 anys

Així és FERRI!!!!!!!!!!!! esper que ningú es cregui que el govern en realitat governa, són el hotelers, oligarques empreses multinacionals que decideixen. els politics o són uns d'aquells o són les titelles.
i el pitjor és que encara la gent ells vagi a votar pensant que cambiarà tot.

Valoració:-2menosmas
Per I tant!, fa mes de 5 anys

@Ferri. El que vostè diu, és tan injust com cert.

Valoració:2menosmas
Per Ferri, fa mes de 5 anys

El titular correcta seria
"Mallorca serà allò que els seus c̶i̶u̶t̶a̶d̶a̶n̶s̶ hotelers decidesquen "

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente