muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Maria del Mar Bonet celebra 50 anys de música, poesia i compromís

Tal dia com avui, 19 de desembre, es compleixen 50 anys exactes del primer concert de Maria del Mar Bonet. Va ser al bar L'Ovella Negra de Barcelona.

Durant l'any 2017 farà la celebració d'aquest 50 anys d'escenaris, dedicats a la música i les cançons. Vol ser un any de celebracions lluny de nostàlgies i plena d'alegria amb la sortida del seu nou disc enregistrat a Cuba.

Com a inici de la celebració dels 50 anys d'escenaris de Maria del Mar Bonet, divendres passat es va portar a terme un acte de presentació d'aquests aniversari a Palma i dilluns s'ha fet a Barcelona.

L'Hotel Saratoga va acollir a Maria del Mar Bonet, al seu germà Joan Ramon Bonet, a Biel Mesquida i Francina Armengol, presidenta del Govern Balear, presentant l'acte en Yanni Munujos.

Es va escollir l'Hotel Saratoga per la seva ubicació, just al davant del que havia estat l'Hotel Jaume I que va ser escenari del seu primer concert en solitari, el dia 4 de desembre del 1965, a Palma.

Dimecres i dijous celebrarà aquest aniversari amb dos concerts als Lluïsos d'Horta, barri on va viure els primers anys en arribar a Barcelona.

En el marc de la celebració, durant el 2017, realitzarà una extensa gira per Balears, Catalunya, el País Valencià, l'Estat Espanyol, Itàlia, Tunísia, Egipte, Xipre i Regne Unit.

Dins la celebració dels 50 anys, s'ha posat en marxa un web dedicat a recopilar tota la història de la cantautora

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Rosa Mas, fa mes de 7 anys

Enhorabona Maria del Mar, crec que duramt aquests 50 anys els mallorquins no som concients del gran tresor que tenim. Per molts d'amys!

Valoració:1menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 7 anys

Gran sra. del cant i la música, coherent i consecuent del que ha dit, en lo que ha fet, gran defensora de les cançons tradicionals i populars de les Balears, encara estic platónicament enamorat d'ella, encara que mai l'hi hagi dit.
Madona de se cabana,
aixecauvos dematí,
i veureu el sol surtí.
vermell com una magrana, ai madona de se cabanaaa.
Salut i república, cada día mès aprop.

Valoració:2menosmas
Per Peret, fa mes de 7 anys

Amb tots els respectes, sembla que, com en el cas de Raimon, ens trobam davant una commemoració publicitària, un intent d'allargar la vida professional i els ingressos econòmics d'una artista en declivi. Qui dia passa, any empeny.

Valoració:-2menosmas
Per Maria, fa mes de 7 anys

Enhorabona, Maria del Mar. I que ens puguis encisar amb les teves cançons, molts d'anys més.

Valoració:8menosmas
Per Tià, fa mes de 7 anys


Enhorabona, Maria del Mar, i `gràcies de tot.

Tu sí que ets una persona positiva. T'admir.

Valoració:3menosmas
Per Tià, fa mes de 7 anys


Enhorabona, Maria del Mar, i `gràcies de tot.

Tu sí que ets una persona positiva. T'admir.

Valoració:4menosmas
Per Lo Rat Penat, fa mes de 7 anys

Molts d'Anys Maria del Mar Bonet i gracies per aquests 50 anys de mùsica.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente