nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Es posa en marxa la campanya per fomentar la lectura en les festes de Nadal

El Gremi de Llibreters de Mallorca posa en marxa aquest divendres 16 de desembre la campanya de Nadal de foment de la lectura amb el lema ‘Els llibres que voldria llegir’.

El Gremi de Llibreters de Mallorca posa en marxa aquest divendres 16 de desembre la campanya de Nadal de foment de la lectura amb el lema 'Els llibres que voldria llegir'. Segons han explicat, la campanya està especialment adreçada a lectors i clients de les llibreries de Mallorca amb fills fins als deu anys i té com a objectiu promoure la lectura entre els més petits com a activitat durant les festes nadalenques.

Un total de dotze llibreries de Mallorca instal·laran bústies per als reis mags on els nins i nines dipositaran una carta amb els llibres que voldrien llegir i que es troben entre els seus desitjos per l'any vinent. Finalment, cada llibreria farà un sorteig entre les cartes lliurades i a partir del dia de Reis es repartiran els llibres als nins guanyadors. Les llibreries participants en la campanya de Nadal són Llibres Colom, Drac Màgic, Baobab, Literanta, Lluna, Quart Creixent, Born de Llibres, Embat, La Biblioteca de Babel, Rata Corner, Llibres Ramon Llull i Llibreria Quars.

Així mateix, les llibreries participants acompanyaran la campanya amb la celebració de conta-contes durant totes les festes, després dels quals els petits podran aprofitar per escriure les cartes als Reis d'Orient per demanar els llibres que volen llegir o regalar.

D'altra banda, el Gremi de Llibreters de Mallorca convida a tots els lectors de l'illa a què recomanin les seves lectures per aquest Nadal. A Facebook i a Twitter, amb el hashtag #lecturanadal, els lectors podran donar a conèixer quines han estat les seves lectures preferides i que recomanen a la resta de la comunitat lectora per aquestes festes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per menorquí, fa mes de 7 anys

Heu tingut a les mans "Conta'm una cançó"? Idò és molt recomenable pels més petits: inventiva i imaginació pels infants amb bona música i precioses il·lustracions.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente