algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.46°
19°

Més de 100 companyies es presenten al festival 'Palmadansa' 2017

Més de cent companyies han presentat les seves propostes pel 'Palmadansa' 2017.

Més de cent companyies han presentat les seves propostes pel 'Palmadansa' 2017, el festival de dansa contemporània de la ciutat de Mallorca que en aquesta edició es presenta amb una imatge renovada.

La regidoria de Cultura que organitza la mostra, ha rebut un total de 112 propostes de les companyies interessades a participar, el doble que en l'anterior convocatòria.

El festival, que fins ara es coneixia com a 'Palma amb la dansa', passa a anomenar-se 'Palmadansa Fluent' i tendrà lloc entre el 17 i el 30 d'abril del 2017.

Segons han informat, entre els objectius de la mostra s'hi troben el foment de la dansa contemporània entre la ciutadania, i afavorir la creació de públic interessat en l'àmbit de les arts escèniques; oferir una programació de qualitat de dansa i de circ en temporada baixa que sigui d'interès per al públic local i visitant; i començar una nova etapa centrada a fomentar les col·laboracions interinstitucionals i amb la implicació de col·lectius i públic de la ciutat.

Les companyies i professionals de la dansa contemporània tant d'àmbit local, nacional com a internacional seran seleccionades amb la col·laboració de reconeguts professionals del món de la dansa contemporània d'àmbit estatal i del sector professional local.

Amb tot, 'Palmadansa' inclourà d'una banda la programació de dansa contemporània professional, 'Fluent'; i per l'altra, estarà obert a propostes ciutadanes al voltant del Dia Internacional de la Dansa amb la secció 'La ciutat es mou'.

Per a la imatge promocional del festival, que s'ha llançat aquest dimecres per les xarxes, s'han escollit una sèrie de peces breus de videodança, realitzades pel col·lectiu Komposit Studio a l'edifici de GESA abans que comencés la seva neteja.

Els moviments han estat coreografiats per Maria Antònia Oliver, com a professional de la dansa balear.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.