cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

Obren les vuit sales dels cinemes Artesiete de FAN Mallorca

Sala de Cinema de Artesiete en FAN Mallorca Shopping. | FAN Mallorca

Els cinemes Artesiete de FAN Mallorca Shopping han obrert les seves posades aquest dissabte, amb vuit sales equipades amb els últims avanços audiovisuals i 1.200 butaques.

Aquests cinemes incorporen novetats com la projecció làser, el 4D, resolució 4K i tecnologia Dolby Atmos de so. Amb això les sales prometen ‘recrear l'atmosfera’ de les produccions per aconseguir «que el públic se senti part de la pel·lícula», segons ha informat FAN.

Així, el sistema 4D recrea les condicions projectades en pantalla mitjançant efectes de butaques amb moviment, mentre la projecció làser i l'alta definició 4K fan destacar la qualitat d'imatge.

Els cinemes donen ocupació a 25 persones i obriran tots els horabaixes de l'any, amb projeccions matinals els dissabtes i diumenges, així com sessions nocturnes els divendres, dissabtes i vespres de festiu a les 00:00h. També es projectaran versions originals d'algunes de les pel·lícules incloses en la cartellera.

Gran afluència

La companyia d'exhibició cinematográfia Artesiete espera aconseguir una afluència de 500.000 espectadors en el seu primer any d'activitat. L'empresa actualment concentra l'explotació d'onze complexos cinematogràfics sota aquesta marca i compte en total amb 78 sales repartides per tota la geografía de l’Estat espanyol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.