nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

La UIB celebra l'Any Ramon Llull amb una visita per la Palma medieval el 19 de juliol

La Universitat de les Illes Balears (UIB) participa l'any Ramon Llull amb una visita guiada per la Palma medieval, que tindrà lloc el proper 19 de juliol, i una demostració d'enquadernació medieval en l'Arxiu del Regne de Mallorca per donar a conèixer el procés artesanal d'edició dels manuscrits del mallorquí.

Des del Govern, han explicat aquest dijous mitjançant un comunicat que aquesta proposta forma part de la programació d'estiu de la UIB, que, d'aquesta manera, vol commemorar el 700 aniversari de la mort de Ramon Llull.

La visita s'iniciarà a les 10.00 hores en l'angle nord de la plaça Major, sota la placa que indica la casa natal de Ramon Llull i acabarà sobre les 13.00 hores. És una
activitat gratuïta que requereix una inscripció prèvia en sac@uib.cat abans del 15 de juliol.

L'activitat estarà dirigida per les professores Maria Barceló, doctora del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts (UIB); Maribel Ripoll, doctora del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General (UIB), i Paz Alomar, restauradora, professora de cal·ligrafia i directora d'un taller d'enquadernació propi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.