nubes dispersas
  • Màx: 18.3°
  • Mín: 13.93°
18°

La Sang acollirà el 'Desconhort de Nostra Dona' de Ramon Llull

La Sang acollirà el 'Desconhort de Nostra Dóna' de Ramon Llull. | UH-Arxiu

L'església de l'Anunciació, la Sang, acollirà dimecres que ve 16 de març la lectura dramatitzada del 'Desconhort de Nostra Dona', de Ramon Llull, una obra que desenvolupa el motiu de la desolació de la Verge al moment de la mort del seu fill.

L'obra està organitzada pel Bisbat de Mallorca i per la Fundació Amics del Patrimoni i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palma i el Consell de Mallorca. L'actriu Lina Mira es posa en la pell de la Verge i, també, s'encarrega de la direcció.

El text combinarà la música en directe de Jaume Compte, que tocarà l’oud ( llaud àrab), un instrument de l'època, i crearà un espai sonor que es combinarà amb la projecció de videos.

El 'Desconhort de Nostra Dona’ és una composició poètica escrita en occità que posa de manifest el fervor marià de Ramon Llull. Es tracta d'un exercici literari ben conegut al segle XIII, emmarcat en la litúrgia de la Setmana Santa, que té com a objectiu evocar dramàticament la passió de Crist donant un paper central al punt de vista de María.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.