algo de nubes
  • Màx: 20.17°
  • Mín: 13.1°
20°

Es crea la Comissió de Seguiment del projecte del Centre Internacional de Fotografia Toni Catany

El vicepresident del Consell de Mallorca Francesc Miralles ha presidit la primera Comissió de Seguiment del Protocol Toni Catany, a la qual han assistit representants del Departament d'Economia del Consell, de la Fundació Toni Catany i de l'Ajuntament de Llucmajor. | Consell de Mallorca
Un mes i mig després de signar el Protocol de col·laboració per crear el Centre Internacional de Fotografia Toni Catany a Llucmajor, les tres entitats signants, el Departament d'Economia del Consell de Mallorca, la Fundació Toni Catany i l'Ajuntament de Llucmajor, han constituït aquest divendres la Comissió de Seguiment que ha de vetllar per a l’execució de l’acord.

La Comissió està presidida pel vicepresident i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles. També en formen part el conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet i la directora insular de pressuposts, Cristina Ballester, en representació del Consell de Mallorca. En nom de la Fundació Toni Catany, han assistit el president, Miquel Bezares, el director, Antoni Garau, el tresorer, Sebastià Rubí i el jurista i secretari de la Fundació, Lluís Segura. L’Ajuntament de Llucmajor està representat pel batle, Jaume Tomàs Oliver, el primer tinent de batle, Bernadí Vives i el segon tinent de batle, Gregori Estarellas.

En paraules del vicepresident i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles: «Els membres de la Comissió estan animats per mantenir una constància tant en l'àmbit de voluntat política com en l'àmbit pràctic perquè el projecte que tots desitjam pugui veure la llum».

Els assistents han revisat la situació actual de les diferents tasques a realitzar per tirar endavant el projecte de Centre Internacional de Fotografia Toni Catany a Llucmajor i han acomplert a un altre punt inclòs en el Protocol de col·laboració signat el passat 21 de desembre de 2015: la creació d’un grup de treball amb representants de les tres parts signants.

Aquest grup de treball, format per un equip eminentment tècnic i de caràcter multidisciplinari, és l’encarregat d’impulsar els procediments administratius per executar la inversió econòmica prevista (4,3 milions d’euros procedents d’inversions estatutàries), especialment, la compra de la casa natal de Toni Catany, la contractació de la redacció del projecte bàsic per construir la seu del Centre Internacional i la licitació de les obres d’execució. Entre les tasques també hi ha la de proposar la fórmula de gestió compartida del Centre i impulsar l’elaboració dels convenis pertinents.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.