algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

ARCA demana conservar un monument en memòria dels presos republicans

El monument es troba a la Cala Sant Vicenç. | Arca

ARCA ha demanat aquest divendres la conservació i el manteniment d'un monument en memòria dels presos republicans en Cala Sant Vicenç (Pollença).

L'Associació ha reclamat el manteniment de l'obra per part de l'Ajuntament de Pollença per respecte per a la memòria dels nostres avantpassats.

El monument, dedicat als presos republicans en Cala Sant Vicenç que van construir camins durant els anys 1937 i 1940, va ser construït en 2005.

Segons ARCA, el vandalisme o el pas del temps provoquen que elements d'aquestes característiques estiguin en perill de desaparèixer.

Per a l'entitat, aquestes obres mostren i recorden etapes de la nostra història que no hauríem de tornar a repetir i l'única forma possible és tenint memòria i consciència.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mercè, fa mes de 8 anys

ARCA ARA JA FA EL RIDÍCUL. Comparar un govern amb legitimitat democràtica amb un règim feixista partidari d'implantar el terror i la violència gratuïta!!! Tanta insistència amb un monument com el de la Feixina, absolutament deteriorat i sense cap valor artístic, fa que mostrin el llautó. Dimisions a Arca ja!!!

Valoració:1menosmas
Per historiador, fa mes de 8 anys

El fascismo franquista y el fascismo progresista es similar, a ver si nos enteramos.

Valoració:-5menosmas
Per Toni, fa mes de 8 anys

OOOH! Es clar, aixó fará de contrapes amb es mamometro del Baleares. Se vos veu es llautó, membres d'Arca.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente