cielo claro
  • Màx: 19.47°
  • Mín: 9.02°
18°

100 Mallorquins peregrinen a Roma amb motiu de l'any Llull

8805
Un centenar de Mallorquins peregrinarà a Roma amb motiu de l'any Llull. | Arxiu

Roma rebrà un centenar de Mallorquins disposats a retre homenatge a Ramon Llull. Com a preparació als actes commemoratius de l’Any del Beat, que començarà el mes de novembre de 2015, la Diòcesi de Mallorca organitza una peregrinació a Roma encapçalada pel Bisbe Javier Salinas del 9 al 12 de febrer de 2015.

Els participants assistiran, el dimecres 11, a l’Audiència General amb el Papa Francesc, on el Bisbe de Mallorca li farà entrega d’un volum amb les obres de Llull. A més, el Papa rebrà un medalló amb una imatge de Sant Alonso Rodríguez, a qui el pontífex professa una gran devoció. El bronze du per títol “La Mare de Déu assistint Sant Alonso Rodríguez durant la pujada al Castell de Bellver” i és obra del P. Miquel Garau, SJ.

A l’audiència, la peregrinació serà acompanyada pel President del Govern, José Ramon Bauzá; el vicepresident del Govern, Antonio Gómez; la Presidenta del Consell, Maria Salom i el batle de Palma, Mateu Isern. Durant l'horabaixa hi haurà una recepció a l’ambaixada de l'Estat Espanyol davant la Santa Seu, on Mons. Jordi Gayà pronunciarà una conferència sobre el beat.

Primer temple jesuïta
Els peregrins visitaran, a més, l’església del Gesù, el primer temple jesuïta del món i les estances de Sant Ignasi on el fundador va viure els darrers 12 anys de la seva vida. També la Basílica de Santa Maria la Major, on Mons. Javier presidirà la missa del 10 de febrer i les basíliques de Santa Pràxedes i Sant Joan del Laterà, a més dels museus Vaticans i la Basílica de Sant Pere.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 9 anys

És el moment de demanar la canonització i que sigui Sant Ramon Llull.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente