algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Bartomeu Sales presenta avui 'l'Àngel de Venècia'

8497
'L'Àngel de Venècia', publicada per Lleonard Muntaner, és la primera peça teatral publicada per Bartomeu Sales. | #LleonardMuntaner

Bartomeu Sales (Algaida, 1967), escriptor filòleg i bibliotecari, acaba de publicar l'obra teatral L'àngel de Venècia. El llibre, editat per Lleonard Muntaner, es presentarà aquest diumenge a les 18:00 hores a l'Auditori Pere Capellà d'Algaida (carrer dels Cavallers, 22, d'Algaida).  

L'obra, segons han explicat el mateix autor, expressa la inquietud i el desassossec d'un home sensible a les metàstasis dels temps, a la devastació de la dignitat humana, a la hipocresia i al cinisme que defineixen la contemporaneïtat.

En aquest sentit, segons el mateix autor, el text és lliure, imaginatiu, pessimista alhora, i sobretot, impregnat d'un humor amarg, que també és líric. Segons el pròleg de Gabriel Janer Manila, l'Àngel de Venècia irradia bona literatura, innova, sorprèn, mentre esporta a navegar pels meandres de la ficció que desemboca en l'absurd.

Primera obra teatral
L'àngel de Venècia és la primera novel·la de Bartomeu Sales, que compagina l'escriptura amb les seves tasques professionals, fonamentalment la narració, i fa servir la literatura, com a autor i com a lector, com un instrument de plaer a la recerca de la inabastable felicitat. També ha experimentat amb altres expressions de l'Art com són la pintura o la fotografia, en un intent de bastir un món imaginat “on sigui més feliç sobreviure”. A banda d'aquesta obra teatral també ha publicat la petita novel·la, La tesi del doctor Company.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.