algo de nubes
  • Màx: 13.22°
  • Mín: 7.77°
13°

Salvar amb microfinançament el casal Jaume I d’Elx

8390
Vista de la pàgina web que treballa per la defensa del patrimoni cultural i lingüístic valencià.

El casal Jaume I d’Elx, un equipament de l'organització Acció Cultural del País Valencià (ACPV), llença un crit d'ajuda per a mantenir vives les seves activitats amb una campanya de microfinançament a través de la plataforma Donnem.com.

A la capital de la comarca del Baix Vinalopó es treballa initerrompudament en la defensa, l'estudi i la promoció del patrimoni cultural valencià des de l'any 1998, quan obrí les seves portes aquest centre cultural.

Ara, els representants del casal han d'alçar la veu. Esperen que gràcies a la col·laboració podran mantenir un “punt d'encontre, un espai obert de reunió i debat per a persones i col·lectius i per la defensa i promoció de la nostra llengua, la vertebració territorial del país, el foment de la cultura popular, la reflexió social i política i la participació en assumptes locals”.

L'ajuda no esdevendrà tant un cop de mà puntual com la fórmula per a mantenir sostingudament les activitats de l'indret.

Així, la idea passa per trobar 300 col·laboradors que dediquin un euro al mes cada un al casal, i així, que amb un petit gra d'arena de cada un es pugui donar estabilitat a un projecte col·lectiu com aquest.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.