muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
16°

El Casal Balaguer, nominat al Premi Mies van der Rohe 2015

Imatge d'arxiu del Casal Balaguer. | S. AMENGUAL

El Casal Balaguer, ubicat al carrer Unió de Palma, ha estat nominat al Premi d'Arquitectura Contemporània de la Unió Europea - Premi Mies van der Rohe, en la seva edició de 2015. Les 420 obres nominades al guardó es van donar a conèixer ahir, de les quals, 35 són a Espanya.

Així mateix, un total de set obres nominades han estat construïdes fora d'Espanya per estudis d'arquitectura espanyols. Creat el 1987 per l'Ajuntament de Barcelona i la Comissió Europea i dotat amb 60.000 euros, es tracta del premi més important de l'arquitectura europea i es concedeix bianualment a obres acabades en els dos anys previs al seu lliurament.

Excel·lència
Els principals objectius del premi són reconèixer i remarcar l'excel·lència en el camp de l'arquitectura i donar a conèixer la important contribució dels professionals europeus al desenvolupament de noves idees i investigació tecnològica, a més dels clients que permeten que aquestes obres siguin possibles.

Sobre el Casal Balaguer, cal recordar que l'Ajuntament de Palma va adjudicar recentment l'última fase de rehabilitació integral de l'edifici.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.