cielo claro
  • Màx: 35°
  • Mín: 27°
34°

Lea Vélez presenta 'La cirujana de Palma', una novel·la d'amor i misteri ambientat a l'Illa

5213

L'escriptora Lea Vélez presentarà, el pròxim dia 11, el llibre La cirujana de Palma, una novel·la d'amor i misteri ambientada al cor de Mallorca.

Ediciones B

L'escriptora Lea Vélez presentarà, el pròxim dia 11, el llibre La cirujana de Palma, una novel·la d'amor i misteri ambientada al cor de Mallorca. De fet, l'obra, editada per Edicions B, descobreix els racons i meravelles de l'Illa enmig d'una trama argumental apassionada.

El llibre narra la història de Tana de Ayuso, l'esposa d'un metge forense acabat de nomenar. La parella s'instal·la a Can Belfort on, aparentment, intenten dur una vida tranquil·la. Però la protagonista guarda dins seu un gran misteri que li canviarà la vida. Enfrontada amb dos amors la protagonista es veu envoltada per l'ombra de la investigació d'un antic assassinat, en una trama que enganxa el lector.

Carrera televisiva
Lea Vélez, llicenciada en periodisme, ha treballat en l'elaboració de nombrosos guions televisius en sèries com La Verdad de Laura o Luna Negra. El llibre La cirujana de Palma és la seva primera novel·la en solitari.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.