muy nuboso
  • Màx: 12.89°
  • Mín: 7.47°
12°

Major participació en les activitats de la 32a Fira del Llibre

Agustí Jansà signant el seu llibre.

La 32a edició de la Fira del Llibre de Palma acaba aquest diumenge i segons les primeres valoracions dels llibreters, el més destacat d'enguany ha estat la major participació amb què han comptat les presentacions i activitats que s'organitzen per complementar les parades que un any més s'han ubicat a la entre la Rambla i Via Roma.

La vicepresidenta del Gremi de Llibreters de Mallorca, Julia M. Bermejo, assegura que “l'increment en les activitats programades enguany s'ha traduït en una major assistència, en alguna presentació de llibres hem arribat a les 40 persones quan l'habitual és que no es passi de la desena”.

Sobre si s'han incrementat les vendes, Bermejo assegura que “quan hagi passat la Fira analitzarem en detall com ha anat, però per ara les vendes es mantenen igual, enguany tot i l'increment del preu dels llibres”.

La vicepresidenta considera que “hi ha molta feina per fer i per exemple posar en marxa una plataforma per poder descarregar llibres electrònics que encara no existeix a Mallorca”. Sobre l'esforç que suposa per a les butxaques dels llibreters participar en la Fira, Bermejo assegura que “es fa més per una qüestió d'intervenció cultural que no pas per negoci. Sense les subvencions seria impossible”.

Activitats d'aquest últim cap de setmana


Dissabte 8 de juny
11.30 h: Contacontes "Endevinalles a la fira" a càrrec de Nati de Grado.
13.00 h: Presentació "Contes de les Illes" a càrrec de Carme Planells (coautora) i Neus Escandell (editora).
18.00 h: Presentació "Metamorfosis urbanas: Ciudades españolas en la dinámica global" de Miquel Fernández (coautor) a càrrec de Marc Morell (antropòleg).
19.30 h: "Contexte viu". Acte organizat per l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, amb la participació de Josefa Contijoch (Principat), Pere Morey, Felip Munar i Maria Victoria Secall (Mallorca), Joan Pons (Menorca) i Iolanda Bonet (Eivissa).

Diumenge 9 de juny
11.30 h: Conta contes "Fira de contes" a càrrec de Nati de Grado.
19.00 h: Fi de festa amb l'actuació musical de "Maranges".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.