muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

'Tots per la Serra' omple l'Auditòrium de solidaritat

2076
L'Auditòrium de Palma quedà ple divendres a la nit amb la celebració de gala solidària 'Tots per la Serra'. | M.À.C.

L'Auditòrium de Palma quedà ple divendres a la nit amb la celebració de gala solidària 'Tots per la Serra'. El públic gaudí de valent amb les actuacions, d'entre d'altres, Tomeu Penya i Joan Bibiloni en un ambient festiu en favor de la reforestació de la Tramuntana després de l'incendi d'aquest estiu a Andratx.

L'espectacle començà amb l'actuació d'Agustín 'El Casta'i el seu conegut personatge Lorenzo Llamas, que va fer riure al públic amb les seves històries. Capel·la van ser els següents a pujar a l'escenari. Tomeu Penya agafà el relleu per obsequiar als assistents amb un parell de temes del seu repertori. Riki López, McRoyal i Angy agafaren el relleu fent gaudir al públic més jove.

Lorena Ares inaugurà un nou bloc musical, que continuà amb l'actuació d'Anegats, Pep Noguera i l'humor de Diabeticas Aceleradas. Victòria Maldi va ser la següent en actuar, interpretant dos temes del seu debut discogràfic. Madó Pereta també participà en la gala, fent riure el públic. Joan Anglada, La Musicalité i Diego Martín van ser els següents a pujar a l'escenari. Joan Bibiloni va ser l'encarregat de cloure un concert festiu i solidari.

Mostres de suport
Entre les actuacions es van projectar els vídeos de suport gravats, entre d'altres, per Toni Nadal i Rafel Nadal, Rudy Fernández, Melani Costa, Xavi Torres, Magda Crespí, Nunes Reial Mallorca, Carles Moyà i Carolina Cerezuela que varen emocionar els assistents.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.