nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Maria del Mar Bonet cantarà Rosselló-Pòrcel al seu nou disc

Maria del Mar Bonet publicarà enguany un nou treball discogràfic amb cançons fetes a partir de poemes de l'escriptor mallorquí Bartomeu Rosselló-Pòrcel, de qui se celebra enguany el centenari del seu naixement.

El disc es titularà 'Fira Encesa', i reuneix els poemes de Rosselló-Pòrcel que l'artista ha musicat al llarg de la seva trajectòria, així com tres musicacions inèdites: 'Quan arribarà aquell moment', 'Pluja en el jardí de l'Ateneu' i 'Poques paraules surten...'.

La popular cantant mallorquina presentarà el nou treball en un recital que tindrà lloc aquest dijous a l'Auditori Barrades de L'Hospitalet de Llobregat, en el qual també cantarà altres poetes mallorquins que ha interpretat anteriorment, com Gabriel Alomar o Miquel Costa i Llobera.

«Imprescindible»

A una roda de premsa, Bonet ha declarat que Rosselló-Pòrcel és un autor 'imprescindible' en la seva carrera, i que, després de musicar els seus primers poemes, va rebre el suport d'artistes de pes com Joan Miró o Salvador Espriu, i va decidir orientar la seva carrera «cap a la poesia, les Balears i la Mediterrània», a pesar de les pressions de la seva discogràfica, ha dit.

«A cada recital que faig intent cantar algun poema seu», ha manifestat Bonet. El seu concert es troba a més complementat per una exposició monogràfica sobre el poeta 'Imitador del Foc, Bartomeu Rosselló-Pòrcel i la Residència d'Estudiants de Catalunya', que es podrà visitar a l'Auditori Barrades del 7 al 17 de febrer.

Així mateix, l'actuació de Maria del Mar Bonet servirà a l'Ajuntament de L'Hospitalet per a reobrir al públic aquest Auditori de la ciutat, després d'unes obres de millora.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xesc, fa mes de 11 anys

ai Xisco, les faltes d'ortografia te retraten i grinyolen molt més que el que anomenes crits. Segur que tampoc has llegit gaire en Rosselló-Pòrcel.

Valoració:5menosmas
Per Xisco, fa mes de 11 anys

Que em fet noltros per tenir que aguantar els crits d´aquesta "senyora?". I Aixó es cantar..home no.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente