algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Cort redueix en un 57,8 % el pressupost de la Rua i de la Rueta

La tinent de batle de Benestar Social, Immigració i Participació de l'Ajuntament de Palma, Sandra Fernández, ha explicat que s'han presentat 92 originals al concurs de cartells

27678
Cort ha presentat els cartells guanyadors de la Rua i de la Rueta d'aquest any. | M. À. Cañellas.

L'Ajuntament de Palma reduirà un 57,8 per cent els pressuposts de la festes de Carnaval d'aquest any respecte al 2011 i ha anunciat que, en total, reduirà en 33.310 euros les despeses per als Darrers dies.

Un dels retalls més destacats és l'apartat de Premis on Cort ha passat d'atorgar 11.950 euros a 600. També s'ha reduït de forma considerable l'aportació de l'Administració en la partida destinada per a la Rueta.

No obstant això, segons les dades facilitades per l'Ajuntament, ha augmentat el nombre d'activitats. D'aquesta forma, a la Rueta es realitzaran 11 activitats més que el 2011 -de 37 a 48.

D'altra banda, aquest any hauran més patrocinadors que l'any passat. Si el 2011, hi va haver set actes patrocinats, aquest any hi haurà 22 i de 6 col·laboradors es passarà a 19.

92 cartells per a la Rua

La tinent de batle de Benestar Social, Immigració i Participació de l'Ajuntament de Palma, Sandra Fernández, ha explicat que s'han presentat un total de 92 originals al concurs de cartells de la Rua i 32 d'inscrits al de la Rueta. Aquest concurs ha comptat amb la col·laboració d'Air Berlin i Eurocarnavales.

Així mateix, la guanyadora del concurs de cartells de la Rua ha estat Enriqueta Llorca Sureda, que amb el cartell "Espejito, Espejito" ha rebut un premi de 500 euros i un bitllet d'avió Palma-Península-Palma.

Quant al concurs de la Rueta, el cartell guanyador ha estat "Verde", de Paula Pérez Hernández, que ha obtingut 100 euros i dos llibres de la sèrie 'Balears, abans i ara'.

La Rueta se celebrarà dissabte 18 de febrer de 17.00 a 20.30 hores i partirà de l'Avinguda Jaume III i continuarà pel passeig del Born, plaça de Joan Carles I, plaça de la Reina i carrer de la Unió.

 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.