algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

“Amb Veles de mar vull transmetre el sentiment de llibertat”

L'artista Betty Gold exhibeix la seva nova exposició a Can Prunera, un treball optimista en el qual ha tingut l'ajuda de la seva filla

El Museu Modernista de Can Prunera inaugura avui horabaixa a partir de les 20 hores l'exposició de Betty Gold Veles de mar. Es tracta d'un recull de deu maquetes d'escultures, una selecció de trenta muntatges fotogràfics sobre aquestes maquetes i una projecció de vídeo que suposen una nova passa per aquesta artista nascuda a Texas i ara resident a Sóller, ja que per primer cop exposa un treball conjunt amb la seva filla, Laura Bousquet.
"Per mi és una experiència nova i esper poder-la repetir", comenta Gold, qui en aquesta ocasió s'ha inspirat en el paisatge del port de Sóller per crear les figures que donen forma a aquesta nova mostra. "M'agrada agafar bicicleta, anar per devora la mar i veure-hi els velers", explica.

L'artista destaca que amb aquest treball vol "transmetre el sentiment de llibertat" i trobar un espai de fantasia. "Sense ella no es podrien suportar les coses tristes de la realitat", comenta Gold, a qui les veles i l'horitzó de la mar la inspiren per mirar el futur amb passió. "Si penses sempre amb el demà sempre et mantindras jove", afegí. A més a més, Betty Gold donarà l'escultura més grossa de la mostra -una vela d'acer de més d'un metre d'alt- als jardins de Can Prunera per a l'exposició permanent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.