cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

La fábrica de hielo, el nou “petit film” de Caimari

L'artista polifacètic Antoni Caimari presentà ahir horabaixa a la seu de l'obra social Sa Nostra el seu nou curtmetratge, titulat La fábrica de hielo. Conta una història que el director defineix com "una mica surrealista, amb suspens i un punt de romanticisme"; produïda i rodada íntegrament a Mallorca, entre els pobles de sa Pobla i Campanet, que té l'actriu alacantina Emma Caballero i l'actor mallorquí Nando Torres com a protagonistes.

"Més que com a curtmetratge, la definesc com a petit film, ja que dura uns vint minuts", comentà Caimari després de la projecció. La fábrica de hielo suposa una passa endavant en la trajectòria d'aquest cineasta, acostumat a fer obres de caràcter molt més experimental. "És el meu primer film en color i té força diàleg, però no he volgut deixar de banda el meu costat més visual", explicà el director, qui opina que el cinema d'autor "sempre està malament econòmicament, però surt endavant gràcies a la il·lusió de la gent que hi col·labora.

Aquest curtmetratge suposa la tercera obra de Caimari en aquest 2010 i l'assaig final per al seu proper projecte, el llargmetratge El cura i el veneno, actualment en fase de preproducció, inclourà més de cinquanta actors, entre els quals destaquen els germans Tony i José Isbert.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.