algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Els germans Corbacho es retroben en honor de Chopin

Euroclàssics du al Principal un peculiar homenatge al compositor polonès amb un concert que té l'òpera com a protagonista

Filles de la cantant mallorquina Sylvia Corbacho, reconeixen que han crescut entre les bambalines del teatre Principal. Tot i que en el seu moment emprengueren diferents carreres paral·leles, sempre han vist clar que la seva vida estaria vinculada al teatre. "I mira que la mare fou la primera a dir-nos que no tiràssim per aquí", recorden les germanes Eugenia i Maria Luísa Corbacho, que juntament amb el seu germà Bartomeu demà tornaran a pujar a l'esceanri del Principal per cantar tots tres junts, amb la pianista Maria Victòria Cortès, el concert Les òperes de Chopin.

"Allò més curiós -expliquen les cantants- és que Chopin mai no va compondre òpera. N'era un gran devot, però sempre deia que no sentia la veu en les seves composicions i que mai hauria estat a l'altura dels seus contemporanis". Per això, el concert de demà, organitzat per Euroclàssics, estarà format per òperes de Mozart, Bellini, Rossini i Meyerbeer i cançons d'Schubert i Shumann. A més, hi haurà composicions de Chopin que exerciran de fil conductor entre peça i peça. Com ja ha fet darrerament Euroclàssics, les cançons tindran els subtítols en català.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.