cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.54°
10°

Els fogons de Llàgrima de Sang

Professionals de la ficció televisiva balear compartiren ahir experiències amb estudiants de comunicació del Centre d'Ensenyament Alberta Giménez

"El món l'audiovisual és molt dur, però gratificant". Aquesta és una de les conclusions a les quals arribaren el grup d'alumnes del Centre d'Ensenyament Superior Alberta Giménez després d'escoltar i conversar amb part de l'equip tècnic i artístic de Llàgrima de Sang. Els actors Santi Celaya i Lluqui Herrero, protagonistes de la telesèrie, explicaren la seva experiència fins que arribaren a la petita pantalla i asseguraren que "som com una gran família". Pel que fa a la feina al plató, ambdós afirmaren que "a diferència del que passa al teatre, a la tele has de fer-ho tot ja i ràpid".

En la part de l'equip tècnic, a la xerrada hi assistí el guionista de Llàgrima de Sang, Xavi Uriz; i el director de producció, Demetrio Naranjo, i la directora de Mossèn Capellà, Maria Pulido. Tots tres animaren els assistents a l'activitat, a endinsar-se dins "l'apassionant" món de l'audiovisual de ficció, "una indústria emergent a Mallorca amb moltes oportunitats de feina i qualificats professionals", apuntà Pulido. Contràriament a aquestes bones expectatives, l'equip també parlà als joves estudiants de la "duresa d'aquest món pel que fa a horaris inacabables, presses i nervis". I tot això, en un moment en què els protagonistes qualificaren com "l'edat d'or de la ficció televisiva". La conferència d'ahir, protagonitzada per professionals de l'audiovisual, s'emmarca dins la Setmana Cultural del Centre, que s'allarga fins al 30 d'abril amb taules rodones, xerrades, exposicions, col·loquis, presentacions i concursos, entre d'altres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.